STN EN ISO 11547: 1998 (32 0885), Malé plavidlá. Ochrana proti naštartovaniu pri zaradenej rýchlosti (ISO 11547: 1994). - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11547: 1995