STN EN ISO 10592: 1999 (32 0887), Malé plavidlá. Hydraulické kormidlové sústavy (ISO 10592: 1994). - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10592: 1995