STN ISO 13342: 2000 (32 0888), Malé plavidlá. Meranie statického ťahu prívesných motorov. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 13342: 1995