STN ISO 13591: 2000 (32 0891), Malé plavidlá. Prenosné palivové systémy pre prívesné lodné motory. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 13591: 1997