STN EN ISO 11105: 2000 (32 0892), Malé plavidlá. Vetranie priestorov s benzínovým motorom a/alebo benzínovou nádržou (ISO 11105: 1997). - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11105: 1997