STN EN ISO 6042: 2001 (32 2101), Lode a námorná technológia. Vodotesné jednokrídlové oceľové dvere (ISO 6042: 1998). - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6042: 2000