STN ISO 3902: 1997 (32 2111), Stavba lodí a námorné konštrukcie. Ploché tesnenie kruhových a pravouhlých lodných okien. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 3902: 1990