STN ISO 3904: 1996 (32 2145), Stavba lodí a námorné konštrukcie. Priehľadné rotačné okná. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3904: 1990