STN EN 13056: 2001 (32 2712), Lode na vnútrozemskú plavbu. Schody s uhlom sklonu od 30º do < 45º. Požiadavky, typy. - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 13056: 2000