STN 92 0201-2: 2017, Požiarna bezpečnosť stavieb. Spoločné ustanovenia Časť 2 Stavebné konštrukcie - Košút, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Spracovateľ: Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky. Prezídium Hasičského a záchranného zboru, Miroslav Košút. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi. Protipožiarna bezpečnosť stavieb