STN ISO 6345: 1997 (32 3002), Stavba lodí a plávajúce námorné zariadenia. Lodné okná, bočné lodné okná. Slovník. - Hrala, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6345: 1990