STN ISO 1069: 1997 (32 3003), Magnetické kompasy a kompasnice pre námornú navigáciu. Slovník. - Hrala, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 1069: 1973