STN EN ISO 15084: 2004 (32 3040), Malé plavidlá. Kotvenie, vyväzovanie a vlečenie. Upevňovacie body (ISO 15084: 2003). - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15084: 2003