STN EN ISO 6115: 1999 (32 3740), Stavba lodí. Navijaky vlečnej siete (ISO 6115: 1988). - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6115: 1996