STN ISO 5625: 1998 (32 5007), Stavba lodí. Zvárané predelové priechodky pre oceľové potrubné vedenia - PN 6, PN 10 a PN 16. - Hrala, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 5625: 1978