STN EN 1305: 1999 (32 5034), Vnútrozemské plavidlá. Prípojky na odčerpávanie olejových zmesí. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1305: 1996