STN EN 1306: 1999 (32 5036), Vnútrozemské plavidlá. Prípojky na odčerpávanie odpadových vôd. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1306: 1996