STN ISO 3926: 1993 (32 5211), Lodné potrubné sústavy. Spojky na príjem paliva a oleja. Pripájacie rozmery. - Tóth, Ladislav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3926: 1980