STN EN ISO 5620-1: 1997 (32 5505), Stavba lodí a námorné konštrukcie. Plniaca prípojka nádrží s pitnou vodou Časť 1 Základné požiadavky - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 5620-1: 1992