Chémia potravín /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenská technická univerzita,
2011.
|
Vydanie: | 1. vydanie |
Edícia: | Edícia vysokoškolských učebníc
|
Témy: | |
ISBN: |
9788022735698 (brož.) |
Fyzický popis: |
394 strán : fotografie, ilustrácie ; 25 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Fyzický popis: | 394 strán : fotografie, ilustrácie ; 25 cm. |
---|---|
Užívatelia: | Učebnica je určená pre poslucháčov 2. ročníka špecializácií biochémia, biotechnológia, potravinárska technológia a výživa v predmete "Chémia potravín" |
Bibliografia: | Bibliografia: s. 382-387; register: s. 388-394 |
ISBN: | 9788022735698 (brož.) |