Chémia potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Fodran, Peter (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2011.
Vydanie:1. vydanie
Edícia:Edícia vysokoškolských učebníc
Témy:
ISBN: 9788022735698 (brož.)
Fyzický popis: 394 strán : fotografie, ilustrácie ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01636nam a22003733a 4500
001 000552178
005 20170913132425.0
008 130605s2011 xo ao f p 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788022735698 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 663  |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín  |2 konspekt 
080 |a 663/664:54  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
100 1 |a Fodran, Peter  |4 aut 
245 1 0 |a Chémia potravín /  |c P. Fodran a kolektív. 
250 |a 1. vydanie 
260 |a Bratislava :  |b Slovenská technická univerzita,  |c 2011. 
300 |a 394 strán :  |b fotografie, ilustrácie ;  |c 25 cm. 
490 1 |a Edícia vysokoškolských učebníc 
504 |a Bibliografia: s. 382-387; register: s. 388-394 
521 8 |a Učebnica je určená pre poslucháčov 2. ročníka špecializácií biochémia, biotechnológia, potravinárska technológia a výživa v predmete "Chémia potravín" 
650 0 7 |a potravinárska chémia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
810 2 |a Slovenská technická univerzita (Bratislava, Slovensko).  |t Edícia vysokoškolských učebníc 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-227-3569-8 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 IV.229975  |9 19 - Technika  |6 1082211  |q 20170721  |5 2720415947  |8 20170721  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000121622  |h SCKHL  |z 13.27  |t 00000000  |u 0000  |w 000552178  |x 000010 
a02 0 |a 9788022735698 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a IV.229975  |j 1082211  |i 2720415947  |s Príručka / Študovňa