STN ISO 8148: 2000 (32 5515), Stavba lodí a plávajúce zariadenia. Horné kovanie nakladacieho výložníka. Typ s pevným spojením. - Hrala, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8148: 1985