STN ISO 8147: 2002 (32 5516), Stavba lodí a plávajúce zariadenia. Nakladacie výložníky a ich časti. Slovník. - Hrala, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8147: 1995