STN IEC 60092-101: 1997 (32 6601), Elektroinštalácie na lodiach Časť 101 Definície a všeobecné požiadavky - Kiš, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 92-101: 1994 a jej zmenu A1: 1995