STN IEC 60092-201: 1997 (32 6602), Elektroinštalácie na lodiach Časť 201 Návrh systému - všeobecne - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 92-201: 1994