STN IEC 60092-202 + A1: 1999 (32 6602), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 202 Návrh systému. Ochrana - Ciklamíni, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60092-202: 1994 vrátane zmeny A1: 1996