STN IEC 60092-203: 1993 (32 6602), Elektroinštalácia na lodiach Časť 203 Konštrukcia systému. Akustické a optické signály - Ciklamíni, Igor (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 92-203: 1985