STN IEC 60092-204: 1996 (32 6602), Elektroinštalácie na lodiach Časť 204 Návrh systému. Elektrické a elektrohydraulické kormidlové zariadenie - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje IEC 92-204: 1987