STN IEC 60092-303: 1995 (32 6603), Elektroinštalácie na lodiach Časť 303 Zariadenie. Transformátory pre silnoprúdové a svetelné obvody - Ciklamíni, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 92-303: 1980