IEC 60092-303/A1: 2001 (32 6603), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 303 Zariadenie. Transformátory pre silnoprúdové a svetelné obvody. Zmena A1 - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN IEC 60092-303: 1995 je identická so zmenou IEC 60092-303: 1980/A1: 1997