STN IEC 60092-304: 1993 (32 6603), Elektroinštalácia na lodiach Časť 304 Vybavenie. Polovodičové meniče - Ciklamíni, Igor (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 92-304: 1980