STN IEC 60092-305: 1993 (32 6603), Elektroinštalácia na lodiach Časť 305 Vybavenie. Akumulátorové batérie - Ciklamíni, Igor (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 92-305: 1980 a zmenu č. 1: 1989