STN IEC 60092-307: 1996 (32 6603), Elektroinštalácie na lodiach Časť 307 Vybavenie - spotrebiče na kúrenie a varenie - Kiš, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje IEC 92-307: 1980