STN IEC 60092-350: 1997 (32 6603), Elektroinštalácie na lodiach Časť 350 Lodné silnoprúdové káble. Všeobecné konštrukčné a skúšobné požiadavky - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 92-350: 1988 a dodatok 1: 1994