STN IEC 60092-351 + A1: 1998 (32 6603), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 351 Izolačné materiály lodných silnoprúdových káblov - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje IEC 60092-351: 1983 vrátane zmeny A1: 1992