STN IEC 60092-352: 2001 (32 6603), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 352 Výber a inštalovanie káblov na rozvod nízkeho napätia - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 60092-352: 1997