STN IEC 60092: 353: 1997 (32 6603), Elektroinštalácie na lodiach Časť 353 Jednožilové a viacžilové káble s vytláčanou pevnou izoláciou na menovité napätie 1 kV a 3 kV - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 92-353: 1995