STN IEC 60092-354: 1999 (33 6603), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 354 Jednožilové a trojžilové káble s vytláčenou pevnou izoláciou na menovité napätie 6 kV, 10 kV a 15 kV - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60092-354: 1994