STN IEC 60092-359 + A1: 1999 (32 6603), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 359 Plášťové materiály lodných silnoprúdových a telekomunikačných káblov (Obsahuje zmenu A1: 1994) - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60092-359: 1987 a zmenu A1: 1994