STN IEC 60092-359/A2: 2001 (32 6603), Elektrická inštalácia na lodiach Časť 359 Plášťové materiály lodných silnoprúdových a telekomunikačných káblov. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN IEC 60092-359 + A1: 1999 je identická so zmenou IEC 60092-359: 1987/A2: 1999