STN IEC 60092-401: 1997 (32 6604), Elektroinštalácie na lodiach Časť 401 Inštalácia a skúška zmontovanej inštalácie - Balážik, Ernest (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 92-401: 1980 a zmenu A1: 1987