STN IEC 60092-401/A2: 2000 (32 6604), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 401 Inštalácia a skúška zmontovanej inštalácie (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto zmena A2 STN IEC 60092-401: 1997 je identická so zmenou A2: 1997 k IEC 60092-401: 1980