STN EN ISO 12707: 2017 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie magnetickou práškovou metódou. Slovník (ISO 12707: 2016). - Gabriška, Pavel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12707: 2016