STN EN 16265: 2017 (66 8305), Pyrotechnické výrobky. Iné pyrotechnické výrobky. Iniciátory. - Nemček, Daniel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16265: 2015