STN EN 764-1 + A1: 2017 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 1 Slovník - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 764-1: 2015 + A1: 2016