STN EN ISO 21009-2: 2017 (69 8874), Kryogénne nádoby. Stabilné nádoby izolované vákuom Časť 2 Prevádzkové požiadavky (ISO 21009-2: 2015) - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21009-2: 2015