STN EN 14019: 2017 (74 7009), Závesné steny. Odolnosť proti nárazu. Funkčné požiadavky. - Lósy, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14019: 2016