STN EN 10256-1: 2017 (83 2140), Ochranné prostriedky na používanie pri ľadovom hokeji Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 10256-1: 2016) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10256-1: 2016