STN EN ISO 374-1: 2017 (83 2340), Ochranné rukavice proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom Časť 1 Terminológia a požiadavky na vyhotovenie pre chemické riziká (ISO 374-1: 2016) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 374-1: 2016