STN ISO 14385-2: 2017 (83 6030), Zmena klímy. Stacionárne zdroje emisií. Skleníkové plyny Časť 2 Priebežná kontrola kvality automatizovaných meracích systémov (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 14385-2: 2014